Heinrich Theodor von Schön - Bolt, Johann Friedrich (1769-1836).; Müller, Karl (1797-18..). (Berlin : [s.n.], 1817)
Przedstawia portret w popiersiu Friedricha Theodora von Schöna.
Poniżej kompozycji, po lewej: "gemalt von Carl Müller in Danzig 1817"; po prawej: "gestochen von Friedr[rich] Bolt in Berlin 1817"; centralnie: "Heinrich Theodor von Schön / Vorsteher der Friedensgesellschaft".
Tyt., miejsce wyd., aut. i data zawarte w podpisie.
Gdańsk i okolice 1793-1914. Miasto, ludzie, wydarzenia w rysunku i grafice. - Gdańsk, 2014, poz. 81.