[Afisz. Incipit:] Zawody piłki nożnej o Mistrzostwo M. W. Ligi Gdańskiej Spójnia Szczecinek - Stal Gdańsk. ([wydawca nieznany], 1954)
Afisz informujący o zawodach 28.03.1954 r. na stadionie Z.S. "Gwardia" przy ul. Elbląskiej w Gdańsku.