[Afisz. Incipit:] Zawody piłki nożnej o Mistrzostwo M. W. Ligi Gdańskiej Spójnia Szczecinek - Stal Gdańsk. (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1954)
Afisz informujący o zawodach 28.03.1954 r. na stadionie Z.S. "Gwardia" przy ul. Elbląskiej w Gdańsku.
Keywords: 1901-2000; 1945-1989; Piłka nożna; Gdańsk (woj. pomorskie); Afisz; Afisz sportowy