Autorzy najwiekszego przedsiewzięcia w dziedzinie robót mostowych / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1971)
Przedstawia robotników, którzy ustawili nowe 120 metrowe przęsło mostu kolejowego nad Wisłą w Tczewie, 1971 r.