Autorzy najwiekszego przedsiewzięcia w dziedzinie robót mostowych - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983). (Gdańsk, 1971)
Przedstawia robotników, którzy ustawili nowe 120 metrowe przęsło mostu kolejowego nad Wisłą w Tczewie, 1971 r.
Tytuł na rewersie.
Data na rewersie.
Autor według pieczątki na rewersie.
Keywords: Fotografie -- Polska -- 1970-.; Fotografie -- Polska -- Tczew; Mosty -- Polska -- Tczew -- fotografie; Tczew (Polska) -- fotografie; Fotografia prasowa