[Afisz. Incipit] W niedzielę, dnia 7 października 1951 r. powraca z obozów letnich wojsko Garnizonu Gdańskiego ... (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1951)
Afisz z programem uroczystości.
Keywords: Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- źródła