[Afisz. Incipit] Amatorskie zespoły jazzowe w związku z uroczystościami "Tygodnia Malborka" ... urządzają ... konkurs ... ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o konkursie amatorskich zespołów jazzowych 9.06.1947 r. w sali Kina Capitol w Malborku.