Joh. Gabr. Schmiedt / Car. de la Haye. - La Haye, Charles de (1641-nie przed 1707) (1686)
Przedstawia pomnik epitafijny w kościele uniwersyteckim w Helmstedt z portretem w popiersiu Johanna Gabriela Schmiedta w bogatym obramieniu z kartuszem inskrypcyjnym i motywem śmierci - szkieletu.