Ex Libris Bogny Wojciecha Jakubowskich [Jerzy Jarnuszkiewicz]. - Jarnuszkiewicz, Jerzy (1919-2005) (1968)
Przedstawia nanizane na pionowy pasek dwie korony, jedna skierowna zębami w dół, druga zębami do góry między nimi element o półkolistych zakończeniach. Napis u góry: Ex Libris i pionowo przez środek: Bogny Wojciecha Jakubowskich.