II-gie okręgowe zawody eliminacyjne zakładowych strazy pożarnych cukrowni GD. Z.P.C. (Malbork : [s.n.], 1954)
Afisz z programem zawodów, które miały miejsce w Pruszczu Gdań. 11.07.1954 r.
Keywords: Pruszcz Gdański (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne