[25. 5. 20. Danzig. Danzig vom Bischofsberge gesehen] [Aut. odb. Karol Nowaliński]. - Nowaliński, Karol (1935- ). (Karol Nowaliński, 1986)
Przedstawia widok z Biskupiej Górki na bastiony św. Gertrudy i Żubr. Na pierwszym planie ul. Okopowa (Promenade), 1920 r.