[Ekslibris] Toni Hofer / H. Ott. - Ott, Herbert (1915-1987) (1973)
Wizerunek św. Krzysztofa z Jezusem na ręku, u dołu napis: Toni Hofer. Na odwrocie ołówkiem nazwisko artysty. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji, pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty.