[Afisz. Incipit] Wielka zabawa jesienna ... ([wydawca nieznany], 1949)
Afisz informujący o zabawie tanecznej w Tczewie w Miejskim Domu Kultury Robotniczej 8.10.1949 r. Gra zespół Boogie Jazz, przy mikrofonie znany chór rewelersów "Wesoła Czwórka".