Mecz piłkarski pomiedzy K.S. Pionier Gdańsk - K.S. Gryf Wejherowo. (Wejherowo : [s.n.], 1947)
Afisz inf. o meczu, który miał miejsce na wejherowskim Stadionie Miejskim 5.10.1947 r.
Keywords: Piłka nożna -- Polska -- Wejherowo -- 1945-1970 -- druki ulotne; Wejherowo (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne