Wpływ włoskiego języka neostandardowego (mówionego) na komunikację prasową / Adrianna Siennicka. - Siennicka, Adrianna (1970- ).
Słowa kluczowe: język mówiony, język dziennikarski, inwersja stylistyczna, dyslokacje, kolokwializmy.