O rodzinie Iglów, lwowskich i łódzkich antykwariuszy i księgarzy - Tomczak, Andrzej (1922-2017).; Huppenthal, Janina (1928-2013). (Toruń : Towarzystwo Bibliofilów im. J. Lelewela, 1991)
Odczyt wygłoszony na jubileuszowym 250 spotkaniu członków TB im. J. Lelewela 18 stycznia 1991 r. po zwiedzeniu wystawy "Książka o Lwowie w zbiorach Biblioteki Uniwersyteckiej w Toruniu".
Nota bibliogr. s. [11].
Keywords: Iglowie -- (rodzina).; Księgarstwo -- Polska -- Łódź -- historia; Księgarstwo -- Ukraina -- Lwów -- historia