Zalig Kerstfest En Een Gelukkig 1960 Familie Van Koolwijk-Mostart / J. B. - Battermann, Johannes (1909-1999) ([wydawca nieznany], 1960)
Mężczyzna trzymający ciało Jezusa, w głębi stoi osiołek, napis: Zalig Kerstfest En Een Gelukkig 1960 Familie Van Koolwijk-Mostart. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji.