Zalig Kerstfest En Een Gelukkig 1960 Familie Van Koolwijk-Mostart - Battermann, Johannes (1909-1999). ([Miejsce nieznane] : [wydawca nieznany], 1960)
Mężczyzna trzymający ciało Jezusa, w głębi stoi osiołek, napis: Zalig Kerstfest En Een Gelukkig 1960 Familie Van Koolwijk-Mostart. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji.
Karta z życzeniami z okazji świąt Wielkanocnych.
Keywords: Koolwijk-Mostart van -- (rodzina) -- ekslibris; Ekslibrisy -- Holandia -- 1945-1970.