Richtlinien für den An- und Abtransport der Messegüter. (s.n., 1924)
Druk reklamujący firmę transportową Schenker & Co. Danzig jako wyłącznego przewoźnika dla II Międzynarodowych Targów w Gdańsku 2-5 października 1924 r.