[Afisz. Incipit:] Zawiadomienie. Zawiadamia się, że sklepy odzieżowe Gminnych Spółdzielni ... prowadzą szeroką wyprzedaż niektórych artykułów ... ([wydawca nieznany], 1953)
Afisz informujący o wyprzedaży od 27 października na terenie powiatu malborskiego.