[Afisz. Incipit:] Zawiadomienie. Zawiadamia się, że sklepy odzieżowe Gminnych Spółdzielni ... prowadzą szeroką wyprzedaż niektórych artykułów ... (Malbork : [wydawca nieznany], 1953)
Afisz informujący o wyprzedaży od 27 października na terenie powiatu malborskiego.
Keywords: 1901-2000; 1945-1989; Malbork (woj. pomorskie ; okolice); Druki ulotne