Złość w zaburzeniach psychosomatycznych - Wieczerzak-Jarząbek, Marzena (2012)
Złość, gniew, zaburzenia psychosomatyczne, psychosomatyka.
Tytuł nagłówkowy.
Streszczenie angielskie na stronie 346.
Bibliografia na stronach 269-271.
Streszczenie polskie i angielskie.