Sopot Ośrodek profilaktyczno-wypoczynkowy ZREMB / fotografia barwna - J. Uklejewski. - Uklejewski, Janusz (1925-2011) (Krajowa Agencja Wydawnicza, 1974)
Przedstawia ośrodek wypoczynkowy ZREMB w Sopocie przy ul. Bitwy pod Płowcami, ok. 1980 r.