Kościół Najświetrzej Marii Panny - Nowaliński, Karol (1935- ). (Gdańsk, 1979)
Przedstawia Kościół Mariacki w Gdańsku, widok od ulicy Mariackiej.
Tytuł ołowkiem na rewersie.
Data ołówkiem na rewersie.
Autor według pieczątki na rewersie.
Keywords: Kościoły -- Polska -- Gdańsk -- fotografie; Bazylika Wniebowzięcia Najświętszej Maryi Panny (Gdańsk, Polska) -- fotografie; Gdańsk (Polska) -- 1970-2000 -- fotografie; Fotografie -- Polska -- Gdańsk