Moja Matura matematyka. - Potasz, Daniel (1974- ).; Sadowski, Michał (informatyka); Pawicki, Konrad (1968- ).; Kądziela, Maria; Wawrzecki, Jan (Presspublica, 2011)
Na płycie znajdują się dwa kursy- jeden przeznaczony dla osób przygotowujacych się do matury na poziomie podst., a drugi na poziomie rozszerzonym. Oba kursy zawierają po 10 lekcji, składających się z 200 stron każdy. Obejmują rozumienie tekstu czytanego, rozumienie ze słuchu, wypowiedź pisemna, rozpoznawanie i stosowanie struktur językowych, mówienie oraz gramatykę.