Czy jesteś pewny, że koalicja rządowa realizuje polskie interesy?. ([wydawca nieznany], 2025)
Plakat. Na druku Donald Tusk z zakrytymi oczami napisem Für Deutchland. w prawym dolnym rogu logo Obóz Narodowo-Radykalny.