Der 13. November 1927 ist Danzigs Schicksalstunde! - Deutsch-Danziger Volkspartei (Zoppot : [s.n.], 1927)
Afisz z wyborów do gdańskiego Volkstagu zachęcający do głosowania na Deutsch-Danziger Volkspartei.
Keywords: Deutsch-Danziger Volkspartei -- druki ulotne; Wybory -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945 -- druki ulotne; Partie polityczne -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945.; Gdańsk (Polska) -- 1920-1939 (Wolne Miasto) -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1920-1939 (Wolne Miasto) -- źródła; Gdańsk (Polska) -- polityka i rządy -- 1900-1945.