[Afisz. Incipit] Nadzwyczajny koncert symfoniczny urządza Towarzystwo Przyjaźni Polsko-Radzieckiej łącznie z Filharmonią Bałtycką. ([wydawca nieznany], 1949)
Afisz informujący o koncercie w Operze Leśnej 17.07.1949 r.