Stanisław Goszczurny - Dzwony zwycięstwa / Teatr Ziemi Gdańskiej. (Teatr Ziemi Gdańskiej, 1973)
Program teatralny premiery, która miała miejsce 26.07.1973 r. Reżyseria: Kazimierz Łastawiecki, scenografia: Jadwiga Pożakowska.