[Afisz. Incipit] Zarządzenie na podstawie rozporządzenia Ministra Opieki Społecznej ... o utrzymaniu porządku i czystości ... / Szczęsny. - Szczęsny, Bernard (1919-1993) (Zarząd Miejski Wejherowo, 1947)
Afisz informujący o nakazie sprzątania i utrzymania czystości w mieście, 17.04.1947 r.