Exlibris Józefa Szuszkiewicza - Moździerz, Kazimierz Marcin (1918-1997).; Szuszkiewicz, Józef (1912-1982). ([S.l., 1961)
Przedstawia dwie ważki nad tatarakiem, u dołu na ozdobnej tablicy napis: Exlibris Józefa Szuszkiewicza.
Na odwrocie nazwisko aut., data wg inwentarza zbioru ekslibr.
Keywords: Ekslibrisy -- Polska -- 1945-1970.