Dla uczczenia święta odrodzenia Polski w rocznicę zjednoczenia młodzieży. ([wydawca nieznany], 1949)
Plakat zachęcający do udziału w sztafecie Hel-Warszawa 22 lipca. Na druku trasa sztafety i logo ZMP.