Exlibris Mary Alice Ercolini / J. L. - Lukavský, Jaroslav (1924-1984) ([wydawca nieznany], 1967)
Naga kobieta oparta o kolumnę, w ręku trzyma zwój z napisem: Exlibris Mary Alice Ercolini, nad nią orzeł z rozpostartymi skrzydłami. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji.