[Afisz. Incipit] Dnia 2 maja ... odbędzie się w sali "Polonii" za kanałem wiosenna zabawa taneczna ... (Elbląg : [wydawca nieznany], 1948)
Afisz informujący o zabawie w Elblągu 2-3.05.1948 r.
Keywords: 1901-2000; 1945-1989; Elbląg (woj. warmińsko-mazurskie); Afisz