[Gdynia Orłowo Kościół pw. Matki Boskiej Bolesnej] / fot. Tadeusz Wański. - Wański, Tadeusz (1894-1958) (Tadeusz Wański, Fotografik Gdynia ul. Warszawska 5, 1945)
Przedstawia kościół pw. Matki Boskiej Bolesnej w Gdyni Orłowie, ujęcie od płn.-zach., od strony dzisiejszego cmentarza, ok. 1950 r.