[Gdynia Orłowo Kościół pw. Matki Boskiej Bolesnej] - Wański, Tadeusz (1894-1958). (Gdynia : Tadeusz Wański, Fotografik Gdynia ul. Warszawska 5, 1945)
Przedstawia kościół pw. Matki Boskiej Bolesnej w Gdyni Orłowie, ujęcie od płn.-zach., od strony dzisiejszego cmentarza, ok. 1950 r.
Tyt. wg przedstawienia, aut. wg pieczątki na rewersie, data wg biogramu aut. i przedstawienia.
Keywords: Fotografie -- Polska -- Gdynia; Kościoły -- Polska -- Gdynia; Gdynia (Polska) -- 1945-1970 -- fotografie