[Afisz. Incipit] Związek Bojowników o Wolność i Demokrację ... organizuje ... w dniach 14 maja 1961 r. o godzinie 11.00 uroczystości uczczenia pamięci pomordowanych obywateli ... ([wydawca nieznany], 1961)
Afisz z programem uroczystości.