[Afisz. Incipit] Związek Bojowników o Wolność i Demokrację ... organizuje ... w dniach 14 maja 1961 r. o godzinie 11.00 uroczystości uczczenia pamięci pomordowanych obywateli ... (Starogard Gd. : [wydawca nieznany], 1961)
Afisz z programem uroczystości.
Keywords: Związek Bojowników o Wolność i Demokrację -- druki ulotne; Starogard Gdański (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Starogard Gdański (Polska ; region) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1970.