Ex Libris Otto Barensfeld / F. O. - Feil, Otto (1894-1985) (1959)
Przedstawia grecką świątynię na wzgórzu, napis u góry: Ex Libris, u dołu: Otto Barensfeld. Sygn. aut. w obrębie kompoz., pod wyobrażeniem ołówkiem autograf aut.