Sesja naukowa poświęcona 100-leciu Akademii Umiejętności. (Kraków : [s.n.], 1972)
Afisz inf. o sesji wraz z programem 11-16.12.1972 r.
Keywords: Akademia Umiejętności (Kraków) -- rocznice -- druki ulotne