Ex Libris Galambos Ferenc / [Józef Szuszkiewicz]. - Szuszkiewicz, Józef (1912-1982) (1965)
Przedstawia w ozdobnej donicy krzew róży, obok fruwają dwa ptaki. Napis u góry na szarfie: Ex Libris, u dołu na postumencie Galambos Ferenc. Pod wyobrażeniem autograf aut. i data.