[Zmywarka do naczyń na licencji firmy Zanussi] / fotografia M. Ryczkowski. - Ryczkowski, Marek (Miesięczna Kronika Fotograficzna. Województwo Gdańskie, 1979)
Przedstawia zmywarkę do naczyń produkowaną przez zakłady Predom-Metrix w Tczewie, styczeń 1979 r.