Ex Libris U. Rieve / Henryk Feilhauer. - Feilhauer, Henryk (1942-1999) (1994)
W ramce mężczyzna i kobieta stoją pomiędzy dwoma snopami złożonymi z kwiatów, zbóż i gałęzi, u dołu leżą dwa jabłka i umieszczono napis: Ex Libris U. Rieve. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty i symbol techniki graficznej.