Ex Libris U. Rieve - Feilhauer, Henryk (1942-1999).; Rieve, Ursula (1916-1994). ([Miejsce nieznane], 1994)
W ramce mężczyzna i kobieta stoją pomiędzy dwoma snopami złożonymi z kwiatów, zbóż i gałęzi, u dołu leżą dwa jabłka i umieszczono napis: Ex Libris U. Rieve. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty i symbol techniki graficznej.
Data na podstwie działalności właścicielki ekslibrisu.
Keywords: Ekslibrisy -- Polska -- 1970-2000.