Exlibris Olga Neumann T. H. - Hermann, Theodor Heinrich (1867-1926) (1900)
Przedstawia w ramce wnętrze pokoju: stolik z wazonikiem z bukietem kwiatów, krzesło, w głębi okno z doniczką kwiatów na parapecie, u dołu w ramce napis: Exlibris Olga Neumann. Sygn aut. w kółku w obrębie kompoz.