Abschieds-Lied. : Gesungen in der Loge Eugenia zum gekr. Löwen. (Gdańsk : s.n., 1805)
Druk z tekstem pieśni masonów gdańskich loży Eugenia. Autorem jest brat Haupt. von Voegesack.
Keywords: Loge Eugenia zum gekrönten Löwen (Gdańsk).; Masoni -- Polska -- Gdańsk -- 19 w; Pieśni niemieckie -- 19 w. -- teksty