[Afisz. Incipit] W niedzielę, dnia 2-go marca 1947 r. odbędą się w Gimnazjum Ogólnokształc. przy ul. Stalina mecze ping-pongowe ... ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o meczach pomiędzy drużynami żeńskimi i męskimi K.S. Zjednoczenie Bydgoszcz a S.K.S. Wisła Tczew.