1917-1977 początek nowej drogi - Walicki, Zdzisław (1940-2008).; Krajowa Agencja Wydawnicza (1974-2004). (Gdańsk : Krajowa Agencja Wydawnicza, 1977)
Plakat.
Keywords: Rosja -- 1917 (Rewolucja) -- rocznice -- plakaty