Święty biskup Józef Marello na tle epoki / Zygmunt Zimowski. - Zimowski, Zygmunt (1949-2016)
1. Rys biograficzny. 2. Rys historyczny Zgromadzenia Oblatów św. Józefa. 3. Św. Józef w życiu i działalności Fundatora. 4. Św. Józef - pewny przewodnik. - przewodnik w relacjach z Chrystusem. - wzór życia wewnętrznego. - wzór apostolstwa. 5. Zażyłość ze św. Józefem.