Warta honorowa z okazji Dnia Zwycięstwa w Gdyni / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1979)
Przedstawia wartę honorową Marynarki Wojennej na Skwerze Kościuszki w Dniu Zwycięstwa w Gdyni, 1979 r.